Doakn saya pregnant yg ke lima ni..

Ttc 7tahun kerap gugur.. Ada fibroid 6cm doktor suruh trunkan berat sbb period tk teratur. Baru mula diet 8/5 sebulan lebih... Tau2 bdan tk sedap.. Trai buat upt.... Tk sangka double line..... 🥺🥺🥺sbb saya tk plan apa2...bru lepas gugur 2/5 bru ni.. Lepas gugur ni plan nk trunkan berat bdn.... N fokus sihatkan rahim.... Tak sangka berkat jaga makan.. Amal sayur byk.. Pstu buat jus sayur setiap hari, buat diet if 16jam 20jam... Buat diet atkins.. Berat asal 119kg... Skrg hari ke 47 diet berat trun 110kg... Tau2 bdn tk sedap... Test upt tk sangka... Hari ni dpo13..doakn saya moga kali ini kandungan bertahan smpai bersalin amin3.. Saya doakn smoga ttc yg lain bakal dapat upt double line juga tahun ini amin3...

Doakn saya pregnant yg ke lima ni..
2 Balas

Saya doakan kandungan sis dapat bertahan dan lahir dgn selamat.. Teruskan jaga makan sis☺️buat demi diri sendiri. Breakfast boleh makan roti je, lunch baru makan berat tapi kawal portion (boleh try diet suku2 separuh), dan dinner pun jangan berat mcm lunch. Air manis dan snek2 tak sihat memang kena tinggal terus💪

11mo ago

trima kasih awak amin amin amin ya Allah inshaallah... ya awak.. saya cuba jaga makan manis2 tggal dlu.. makan diet suku2 separuh... inshaallah pelan2 diet... moga ada tenaga sepanjang kehamilan inshaallah

masha Allah thniah...sy doakan semoga kandungan kali ini Allah rezekikan 9 bln 10 hari;)

11mo ago

yaka waaa.. tahniah.. msa awak tahu tu brpa mggu dh tu.. smoga kandungan awak membesar dgn sihat dan sempurna ya amin3