Reveal pregnancy kat family

Trimester ke brapa mommies bgtau parents & family tentang pregnancy? Sy takut nak bgtau awal2 tapi hubby dah excited ajak balik kg nak bgtau parents dia 😅 ##ingintahu #firstbaby

51 Balas

family tu mksudnya ibu ayah adik bradik je bkn semua. dorang perlu thu n wajib thu walau awal. kita nk kan doa dorang. yg lain tkpenting

9weeks baru bagitau family sndri dan mentua.. makcik dan sepupu lambat skit.. tu pun tunggu mereka perasan sndiri😂

kami suami isteri just inform parents saja. selain tu akan tau kalau jumpa berdepan or tahu² saya dah bersalin je

sy bgtau mak je dlu..sbb kalau sy x buat kje2 berat jd mak sy faham.. family lain sy bgtau lpas 10 week..

8 weeks lps scan nmpk heartbeat baby.. just bgtw fmily tdekat je.. fmily sendri & mntua..

tau je pregnant, terus bgtau family. cuma tak bgtau org luar, dorg tahu sendiri

Tak saran bgtau awal sgt. Especially kalau janin/baby belum sempurna.

saya lps pregnancy test bagitau parents dulu....excited terlebih

Up to you sis. Saya bagitahu both families masa 5 weeks.

Kami bagitahu masa usia 12minggu