14 MINGGU 4 HARI

Trimester dua memang simptom kehamilan terus hilang ke ? Masa trimester 1 badan saya lemau selalu rasa loya dan perut macam angin. Dah masuk trimester 2 badan saya rasa normal, angin semua hilang rasa loya semua dah takde. Risau pulak saya. Adakah bby sy okay.#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #firstmom

1 Balas

depends. ade yg 2nd trimester xde alahan dah. ade yg ade alahan lagi. bby ok je as long as xde bleeding.

2y ago

blm lagi. ade yg 16w ade yg 15w. ade yg 20w. depends on bdn. mcm sye 16w dah ade rse gerak² kecik.