Saya nak tanya mommies, minggu ke berapa kita dah boleh scan details baby?

5 Balas

https://my.theasianparent.com/detail-scan/amp Link atas kata 18 weeks dah boleh scan dah. Sama mcm Sonobee stated 18 weeks boleh buat detail scan. Kalau kat gambar saya tangkap di klinik suggest 20 weeks

1y ago

Alamak, sorry la gambar di atas kabur

haritu saya g waktu 17 weeks dpt scan gender baby, tpi dr sonobee cKap nak details scan n nak confirm betul2 gender baby weeks 25

atas klinik. boleh ws dulu tny. mcm Sy Dr suggest 23-25w. ada klinik 18-24w.

18 week dah boleh dah. Tp myb saya buat 23week nnti kot hehe.

25 keatas dh oke sis🤭

1y ago

oh hehe sekarang ni baru 18 minggu. excited dah😂