Tak minum susu

trimester 1 , saya jenis x minum susu, mmg xboleh telan..pengantin susu yg elok utk kita makan atau minum apa ye ?

2 Balas

Susu coklat y kotak HL mnum x..atau stoberi? Susu kurma atau delima ap2 brand? Makan je delima,buah jambu batu,kurma, sayur plk bym mrh, kerang ,aty aym, kekcang.. Ni utk tmbh drh n air HL tu ad asid folic gk..sy mamg xbole mkn asid folic,sy bedal susu HL..dan mkn cm biase..utk tmbh drh kot2 la kn mkn vitamin pn xbp nk naik ,ni je sy mkn...alhamdulillah sume ank2 xd mslh..

sis cari je supplement calcium + magnesium sis. telan je. confirmkan dengan doktor dose mcm mana