#ibudlmdlema #pleasehelp

Trbaca kisah ni d fb baru jk tadi 😭 rasa takut mnghantui nak bsalin d hospl kerajaan sbb sy pun bukan warganegara .. duit mc blum mncukupi ya allah .. duit trkumpul dlm rm500+ dngn suami yg teda d sisi ...bfkir anak lagi 3 org klau ada apa2 jadi sma sy ..😭😭 ada siapa2 dlm group ni tinggl d sabah ??btul ka ya klau duit x cukup drng akn buat laporan 🥺#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

#ibudlmdlema #pleasehelp
2 Balas

Jgn trus percaya. Call hospital utk dapatkan maklumat tepat puan. Berita menakutkan mcm ni la menyebabkan ada yg ambil risiko bersalin di rumah dan berlaku kehilangan nyawa..

3y ago

dlm keadaan sy skrg mmg xdpt kol .. aktif internet jk sis .. tu la harap dlm group ni jk ble tolong ..mna tau ada yg tau kn 🙏

up tuaran sabah