Saya bleeding..pergi hosptl.. Doc cek bawah.. Kndungan bru 5 weeks.. Jln ttp.. Kantung ok...

Tpi msih bleeding... Adake yg mcm sy... Ape perlu sy bt... Appmnt 2 mgu lgi

2 Balas

doc xde bagi ubat kuat rahim?

1mo ago

rest ye sis .. ubat tuu bukan kita terus makan, dia berenti kan bleeding .. kalau kita still byk bergerak, buat kerja berat .. xde guna pun makan ubat tuu .. sis pantau je dari rumah, klau bleeding makin teruk n sakit cramp perut ke, sakit pinggang yg teruk ke, terus gii klinik semula .. xyah tggu 2minggu tuu, lama sgtt .. on the spot je pergii .. semoga dipermudahkan segalanya untuk sis 💪🤍