Slm normal ke klau kita keluar lendir coklat.. Mse 29.11 hritu scan Dr kata kantung OK mse tu 5 week

Tp smlm 13.12 scan kt klinik lain pulak, Dr kata xjls tp ikut saiz kantung 5weeks ++ cmtu..dia minta repeat scan lg.. Ade ke yg mcm sy?

1 Balas

normal , sama mcm sy. lain klinik lain scan. sy bleeding truk pd 6weeks pergi emergcy doc ckp xnmpk janin just kantung, sy pergi klinik swasta dh nmpk janin siap jntung bby. so kt emergcy hukm dia suruh sy repeat scan 2 weeks lg. then lpas 2 weeks sy repeat scan alhmdulilah dh nmpk janin n jntung. tp klau awk kluar darah bnyk trus ke klinik or hosp jgn fikir spotting tu norml, doc bgtau sy klau kluar darah waktu pregnant xnorml.

7mo ago

Itulaa dia bg ubat kuat kan Rahim. Sbb bdasarkan scan tu kantung cntik je bulat.. Tp heart beat xdek lagi.. Bdebar nk tunggu dua minggu lg.. Ni pon start subuh td kluar spotting coklat tu.. Sbb sy biasanya klau nk mula2 period kluar mcm tu