Knp bby lmbt sndawa ye, kadang sy dh cuba tepuk lama2 tp tak jgak burp, kdg risau tak burp😭

Tp kdg mlm penat nk pgg lama2

2 Balas

Ye kdg² baby mmg lama nak burp. Kalau saya tak larat saya baringkan dulu baby, nanti kalau agak² dia tak selesa terus sy angkat untuk burp kan dia. Alhamdulillah menjadi 😄 Sis boleh cuba kalau sis tak larat nak pegang lama²

dukung baby dkt bahu, arah kan muka dia ke belakang. bagi pressure dkt perut utk sendawa. atau kalau pandai picit lembut dkt pinggang die sikit. kejap je sendawa dia nnti.