24 Mnggu

Tp bkn 23 Mnggu lgi.. Dh 24 mnggu kdang loya2 jgk... Perot plak mcm asek nk kembung jeee

44 Balas

sya pun xabis lg alahan..gastrik pun kuat..bertahan sajelah

2y ago

g klinik kesihatan...saya hari tu kene gastrik Dia bg ubat gastrik

sy 17 week dah x loya, tapi sejak masuk 24 week ni asa loya balik, memang mcm tu eh

2y ago

sama kita la.. pelik. makan limau mandarin dia macam boleh hilang. lau tak, asyik kena bawa plastik, nak kena ludah air liur lebih sepanjang masa.

SMA loya dtg balik bau2 ada yg tdk suka..dah tiba2 dtg batuk selesma sakit gigi adoi susah tidur😔

ade x mommy yg kne pedih ulu hati....mcm mane nk atasi ek...asal mlm dgn pagi msti pedih ulu hati..

Sama laa saya pon masih lg ade alahan tp xseterok trimester 1 .skrg bezanya saya dh lalu makan nasi

Saya pun dah masuk 24 minggu ni tiba2 datang balik loya. Sensitif dengan bau macam first trimester.

korang prnah x rasa baby korang kurang gerak dlm 24mnggu ni atau lpas suntikan kancing gigi ke ??

sama jgk saya baru masuk 24week pagi mesti muntah loya..muntah angin.

cuba awal amal kan jus Mamariam insyallah rasa loya yang awk alami nie pasti tiada lagi

sy dh 24m alahan still lagi ado..gastrik kuat lgi ni..harap semua nya ok laaa..