Mual mual dan keletihan

Tolongg saya perlukan tips hilangkan mual 😢

2 Balas

Sama lah 😭😭😭😭 penatnya mcm bekerja seharian balik 12 pagi padahal baru basuh kain je. Mual2 tu takyah ckp. Saya baru dpt idea dari mak saya. Sapu minyak angin kat tepi dahi and dkt dada. Mual okay sikit angin pun okay. Kena minya berangin sikit baru okay.

3w ago

Awakkk terima masih share tips. Saya akan buat esok. Yaaa saya pun letih sgt2. Tengah baring pun rasa mual and letih.

saya minta doc ubat tahan muntah, so buah2han , asam xputus, gula2 berangin ke... ikut tgk sis selera yg mana