Nama baby boy

Tolong suggestkan saya nama baby boy bermula huruf A Hehehee

28 Balas

nama anak2 lelaki sy Muhammad Aathif Muhammad Aisy Aidan yg tgh prgnent skng pon boy..ingat nak letak huruf A jugak..tp blm tau lg nak letak nama apa

Anak sulung : MOHAMAD AIDIL NORASYRAAF Second : (DAH THU) TPI TK SURE BABY BOY OR GIRL

1/Afiq 2/Amirul 3/Adam 4/Amar 5/xade nme lg..tgah pk.bln 2.2022 lg sorg.baby boy jgk..

Amin. Adnan. Anas. Adam. Ahmad. Asyraf. Ali. Abdullah. Aadiyat

Anak2 sy nama huruf A.. 😅 Aiman Aqil Amar Aqil Aariz Aqil

Ahmad AbdurRahman Anas Ammar Ali Abbas Amru

Adam Ayash Asyraf Afiq Adli Aisy Aariz Adrian

Amar Asim Aidil Adeeb Al Fateh Adam Asyraf

aisy aiysar aisy arfan aisy hayyan

Aatiff Ammar Aisy Aqil Aydeen