Kalau 2 bulan ada gerakan sudah kh

Tolong share

6 Balas

Belum, malah 2 bulan masih dipanggil embryo, belum pun janin. Saiz sebesar kacang pea/buah ceri. Masih sgt kecil

Belum sis, sya dah 3 bulan kerap dekat rahim tu berdenyut2, hehe, walau duduk sja, nmpak denyutan tuu. hehe

belum sis.. kalau ank pertama, biasanya week 20 baru akn rasa pengerakkan baby ☺️

Belum lg, klau rse tu, itu hnya angin dri sistem penghadaman

2y ago

Terlalu awl lg. klau ad previous child sekalipun wktu 16w bru rse gerakan. Yg first born probably lewat dlm 20w.

tq dh share

Belum lagi