Bayi newborn susah sendawa

Tolong share care nak sendawakan baby mudah..jarang sekali baby saye burppp sampai menangis tak selesa perut?lepas menyusu je terus tido takde sendawa dah walau berape lame pun saye try..stress kadang tunggu sendawa tak de hasil😔😔#pleasehelp #firstbaby

4 Balas

puan cuba meniarapkan baby atas riba..tepuk2 dari punggung dan tolak tapak tgn puan hala ke ats di belakng bdn baby

3y ago

yang ni saye tak biase..takut kang tersilap pegang naya je tapi takpe..lain kali saye cube🤭🤭