kenapa sukar untuk mengandung

tolong bantu saya,saya sudah brulang kali tapi kami tidak berjaya mempunyai cahaya mata

17 Balas

Hurm sis dh try chck bile waktu subur sis sblm brsm dgn husben? Jika sis tahu bile wktu subur sis..maka selalula brsm dgn husben.ketika.itu..mne tw ada rzki.. lagi satu kena jg pemakanan... Kalau org tua2 dlu kata kekdg sbb rahim kembang suke minum ais..air sejuk pn blh sbbkn kita sukar hamil.. ada juge sbb lain kita sukar hamil tnpa kita tahu kita ada alami cyst dkt ovari atau fibroid kekdg kita rs kita sht..tp kita ada mslh dalaman... Ni pn kena juga kita kena alert.. jd jika sis dh try memcm usaha..better sis dan husben g jmpe pakar sakit puan try buat medical chckup..tgk sm ada sis ada mslh mcm sy nyatakn tu atau x... Mg d pmudahkn segalanya..aamiin..