kenapa sukar untuk mengandung

tolong bantu saya,saya sudah brulang kali tapi kami tidak berjaya mempunyai cahaya mata

17 Balas

Jgn bimbang, ini semua rezeki. Rezeki akn dtg pada waktu paling tepat yg kita x sangka2. Yg penting jgn give up. Kalau ada kewangan lebih, puan boleh ke hospital utk buat HCG test (utk check jika saluran Fallopian kita tsumbat atau x. klau saluran tsumbat, kita ikhtiar mcm mana pn, x bjaya hamil sbb telur x boleh bjumpa dgn sperma dan x boleh masuk ke dlm rahim). Sekadar cadangan 😉