Berat badan makin turun

Tolong bantu saya. Berat saya makin turun sedangkan spnjang pregnancy kne naik ikut yg nurse bagitahu. Sy dh cuba makan bnyak tp tetap tak berselera sangat. Akan effect pd baby ke kalau berat menurun ?

5 Balas

saya berat turun 2.1kg.. makan selera ja kadang bertambah ..malam-ii pun makan jugak..berat makin turun.. tak tau nk buat apa dah .. timbang kat rumah pun sama makin turun😅alahan pun dah tak dek..

6mo ago

hahah sama kita. makan dh selera skrg tp berat turun jgk. kdg lepas mkn ada jgk muntah sbb angin pstu rasa ruginya hilang 200gram😂