Nama bayi A M atau M A

Tolong bagi suggestion nama baby lelaki atau perempuan bermula A M atau M A 💕

11 Balas

aina maisarah auni masyitah alya maidhuha mariam amani melissa amanda mardiah alisya ain medinah muhammad ammar muhammad aiman muhammad amran muhammad adam aman malik amran mikail asyhraf mukmin

Arash Mikhaeel Aisy Mateen Aryan Maleeq Adyan Miqdad Aysar Miqayl Ayra Medina Aufa Mikhayla Airis Malaika Mawar Auraa Melisa Auni Ayna Maisara

ain maisara amni marissa muhammad aimar(mcm nama anak saya) muhammad amzar(mcm nama anak syurga saya)

ADIB MUHAIMIN AMIN MIKHAIL ADAM MATEEN AIMAN MUKHLIS AINUL MARDHIAH AINNA MAWADDAH AISYAH AMANI

Aulia Maysara Ayesha Mardina Amira Malika Mateen Amir Mikhail Affan Malik Azman

Medina Alzahra Ayra Maryam Mikhael Ayman Abbas Mateen

Ayra Mischka / Aireen Mischka / Aisha Melda

Ahmad Muhammad Muhammad Al Amin

Aisyah Munirah Alisya Maisarah

Mifzal akif & Ameena Maimunah