Alahan Yang Belum Nampak Penghujung

Tolong bagi kata2 semangat sebab rasa down sangat dengan sickness and alahan selsema ni, Loya,muntah2, pening, takde selera makan dari 4weeks and sikit hari lagi dah nak 3bulan belum ada tanda nak berakhir😭 Rumah tak terurus, masak pun tidak, anak2 lain pun kadang tak terurus. Diri sendiri pun dah macam mak limah😅 Makan ubat pun kadang tak sampai 5minit muntah balik, alahan selsema pula tu hampir setiap hari kena, bila bersin nonstop sampai terkencing dalam seluar, ubat yang doktor bagi pun dah macam takde kesan🤧 First time saya kena alahan tahap macam ni, sampai terfikir mampu ke saya nak teruskan sampai 9bulan 😫

1 Balas

kuatkan semangat sis, 1st trimester mmg alahan kuat sikit. tiap anak alahan mmg takkan sama, dulu awak tak rasa mcm ni, tapi skrg dia bagi rasa. so awak kena kuatkan diri yaa. inshaAllah masuk 2nd trimester akan slow2x hilang.