Plan nak pregnant

Tolong ajarkan cara pregnant untuk bby kedua ... Kagang I continue mkn asid folic je? n check kesuburan pun Ade juga tpi still tak dapat Dua line terang sangat sikitx2 boleh nmp lak line ...

1 Balas

prrancangan ank ni perlukan komitmen kedua2 pihak suami dan isteri. kalau puan dah cuba all the method tapi masih susah lekat refer to pakar puan. kadang the problem is not from us. boleh jadi pasangan

1y ago

ye ka memang komitmen kite berdua juga ka tpi I baru gugur 5 bln lps ...