If dah amik maltofer , folic asid still kena continue ke tak ?

Bila boleh start consume ? And if makan ni folic asid nak kena makan jugak ke or salah satu je ? #bantusharing

2 Balas

Setahu sy Maltofer dh include skali folic acid cuba check dgn kotak packaging dia ada tulis x atau cuba confirmkan balik dgn doc atau nurse.. Kalau dh ada tak perlu ambik lagi ambik Maltofer je cukup..

btul.. maltofer da ad skli folid acid.. sy pun mkn maltofer.. skrg da 32weeks