Ank sy umur 4 bulan ukuran kepala 36 je tp die xde masalah ape2 adekah normal

Tlong bgtahu sbp sy takut hinga naik tekanan drh sy

2 Balas

nurs ckp xde ape2 dokter pon ckp xde ape2 sy bru teringat yg sy bg susu badan pd die kepala die sy xlapik ape2 sy gune tangan sy untuk lapik tulang tangan sy kan keras sy bg dkt bby dari lahir sampai umur 3 bln xpernah lapik kepala die munkin kerane tu kot

Nurse kata apa puan? normal ke tdk? klu nurse kata normal takyeh risau.

3y ago

tu bby awk xcukup bulan bby sy cukup bulan td sy jumpe dokter ckp cedera waktu bersalin sbp terlalu lame teran kan bby