Nak tanya normal ke anak setahun 4 bln 5 arie xberak? Tapi kentut ada. Kami jadi risau, bese ok je.

Tlg jawab ye pertanyaan saya

3 Balas

Sembelit kot sis. Kesian anak mesti tak selesa. Anak saya dulu pun masalah sembelit teruk sampai kadang berak dia ada darah sebab taik besar & keras. Tapi paling lama pun hari ke 3 dah berak. Rasa sis refer dr kot anak dah makan kan. Tak selesa tu perut tak berak. Nanti dr ada ajar cara2 urut ke exercise kan anak sikit bagi senang berak

2y ago

Itu lah, hari ke 6 baru berak. Doc ada bg ubat cair kan najis xmenjadi. Jenuh dia merengek xthn nk berak. Skg kerap btl dia sembelit.

takot sembelit sbb dia dah makan kan

2y ago

Dah mkn. Tapi skg kerap sgt sembelit.

Refer doktor, risau sembelit

2y ago

Sudah. Terima kasih ya