Pilih Tirai 1 atau 2 nih, Parents?

Terdapat masing-masing 1 pemenang beruntung untuk Tirai 1 dan 2. Hanya hari ini (3/12/21)
Voice your Opinion
Tirai 1 (Produk ibu hamil)
Tirai 2 (Produk bayi)

34556 merespon

4431 Tanggapan

Tirai 2 produk bayi, mudah2an ada rezekinya buat anak pertama saya,tidak dpt pun gpp mungkin blm rezeki saya, tetapi saya sllu brdoa dan berusaha yg trbaik untuk dimudahkan segalanya terutama meminta dilancarkan rezeki saya darimanapun itu ttp dsyukuri😊.smoga beruntung ya Allah 🤲