bayi kuning

Any tips utk kurangkan kuning bayi..sedih tgk baby asyik diambil drah huhu

16 Balas

Jangan tidurkan baby dalam bilik gelap. Letak baby dekat tempat yang ada cahaya setiap masa.

Sy bg dia minum susu byk2..so dia berak byk2..n aktif..Alhamdulillah semggu macam tu dh xperlu check kuning dh

Mcm anak saya , dimandikan dgn air herba sengsei je. Terus turun alhamdulillah

mom konsisten bf baby saja . mommy bole minum susu kambing . kerapkan bby menyusu

Kerap kan bf baby, ibu pun kena jaga makan.. Klau susah trun campur fm..

Kerapkan df sis..