MASALAH KEMBUNG PERUT

Tips untuk legakan masalah kembung perut .. anak saya kerap sangat kembung perut #firstbaby

2 Balas

sy letak minyak yuyee je. letak dekat perut n kaki. urut2 sikit kaki baby bhgian buku lali. selain tu ada petua org kg letak daun sirih kat perut baby. tips lain yg mujarab bg baby sy buat exercise kat baby. tolak dua2 kaki baby (bengkokkan lutut baby) tekan pelahan2 ke perut. dlm posisi sama gerak ke kiri n ke kanan. buat beberapa kali but gently ye mommy. baby sure kentut. bagus buat lps mandi or sblum mandi. boleh cek video demo di youtube. sy bljr dr situ. alhamdulillah baby sy tak kembung perut.

boleh ciba bumbum lotion telon ni www.wasap.my/60129876070/bumbum