Bakuna Tips

Tip of the Day: During the injection use distractions whenever possible. *Sing songs with your child *blow on your baby's face *talk about what you are going to do later By the way join us at Team BakuNanay Facebook page & group and forget to answer the membership question. 👉🏻 https://www.facebook.com/groups/bakunanay #TeamBakuNanay #ProudtobeBakuNanay #VaccinesWorkforAll #HealthierPhilippines #AllAboutBakuna #BakuNanay

Bakuna Tips
3 Replies

salamat po sa tips, iyong kakilala ko po after noong bakuna papakainin siya ng small amount ng sugar para hindi lalagnatin iyon ginawa ko sa baby ko noon nani wala akoa so wala ngang lagnat

Thanks for the tip mommy

thanks po sa tip