Fresh Care

Time mengandung ni kerap sangat sakit kepala. Setiap kali sakit memang saya akan sapu minyak fresh care tu kt kepala. Nak tanya, selamat tak minyak tu untuk ibu mengandung ni? 🥺 pernah baca kalau minyak yang ada kandungan menthol & camphor ni perlu dielakkan utk bumil tapi kalau sapu kat kepala je takpe ke?

1 Balas

saya prnah tanya doc pasal ni. dia kata sapu kat kepala tk apa. just jgn bahagian perut. sbb takut bahaya utk baby, area situ kn dkt dgn bby.