Susah tidur malam..normal? Sy start dr 3rd trimester susah betol nk tido.. ada yg sama ke?

4 Balas

ye sy dah sama habit dgn baby dlm perut🤣pagi smpai kul 12 msti rasa nk tidur.tghri smpai ptg segar.kul 8-12mlm tidur.pstu trbangun lapar xboleh tidur .pkul 4@5 pagi bru blh tido😅😅ulang benda yg sama stiap hri..kdang kalau pkul 1-3pagi tu nak suruh saya kemas mop rumah pun blh.aktif semacam🤣🤣

iya hujung hujung ni. i lately memang lena pukui 4/5am sebab tak boleh lena. pusing sini pusing sana

Sama sebab asyik nak terkencing. sampai rasa give up sbb pagi kene bangun kerja 😭

sama 😂