Masalah Sembelit Pada Bayi, Ketahui Punca & Cara Yang Berkesan Mengatasinya!

Tidak sukar untuk mengesan jika bayi anda mengalami masalah sembelit, jika mereka jarang buang air besar, sukar membuang, itu kemungkinan dia mengalami masalah ini.

4 Balas

dya sus btol dan susu badan juga.risau btul bila ada x buang air besr dri kmrin

ank sy dri kmrin x buang air besar mungkin sembelit apa patut sy bt

bayi@kanak kanak yg minat minuman bercoklat pun mmng cepat sembelit

👍🏻