18w swkarang.

Tiap kali lepas makan, akan membuang(berak). Sehari 3x. Normal ke tu? Sy risau bby tak dapat nutrien yg cukup. #firstbaby #ingintahu

1 Balas

berak tu bermakna makanan dan nutrient semua dah selamat proses dan menyerap. takde masalah pun banyak membuang. maknanya sistem penghadaman pun bagus sebab tu dah keluar sisa makanan jadi berak

3y ago

macam tu ke? alhamdulillah kalau semuanya okey. risau perut pun x naik sangat. hihi. terima kasih bg info 🤗