dah selamat melahirkan

Thnkyou semua yg mendoakan . Telah selamat mlahirkan pada 28'2 jam 10.02 mlm . Semoga urusan mummy ii smua juga dipermudahkan aamiin #babygirl

dah selamat melahirkan
54 Balas

Comelnya..ramainya dpt baby girl..nk tnya boleh..masa preggy tu baby byk bergerak belah kiri or kanan dlm perut

4y ago

Trimakaseh ❤️❤️

alhamdulillah.semoga mama dan baby sentiasa sihat . aamiiiiiiiiiiin .tak sabar jugak saya nak bersalin ni 😂

4y ago

Hehe aamiin , semoga dipermudahkan ❤️❤️

Alhamdulillah..tahniah, doakan sy cepat bersalin yer..skrg tengah menunggu je baby keluar😁

4y ago

Ye semoga dipermudahkan ❤️❤️

tahniah sis. allah comelnya babyyy . . amiiinnn terima kasih jugak doakan utk yg lain😍

4y ago

Tnkyu 😘 , aamiin❤️❤️

tahniah ibu....comel bb girl.doakan sy dpt girl jg nanti mcm ibu...

4y ago

Hehe tnkyu 😘 yaa aamiin ❤️❤️

Tahniah dan selamat berpantang sis.. Comelnya..putih gebu😍😍

Tahniah.. selamat berpantang.. comel baby.. brp kg yer😘

Hye bby gurl. .ke maenn luas bji mata ye tgk cmra. Heheh. .❤

Cuteee mcm org besar dh bukak mata tu... berapa kg ni sis

4y ago

Hehe tnkyu 😘 2.69 ja 😬

tahniah sis, selamat bpantang.. comelnya baby.. 😍😘