kpd mommy2 yg suka mndoakan org lain?

Thk u kpd mommy2 semua trutama yg xprnah kekok2 mndoakan mommy yg lain..atas brkat doa kalian dan tnjuk ajar dari kalian..sy tlah slamat mlhirkan baby girl dgn slamat pd jam 6:40 am..mnahan contraction dri jam 8 pagi..smpai jam 6 pagi..last2 kluar rzeki Allah..sakit tpi sngt brmkna..,sy doakan mommy2 yg blum brsalin smoga dprmudahkan brsalin sblum smasa dan slpas brsalin...mommy2 yg bru preggy..smoga anak dan mommy2 shat wal afiat..yg belum dpt rezeki smoga Allah mmbri kalian rezeki dan yg baby dah kluar ..slamat brpntng..smoga baby2 dlm keadaan shat..mommy2 yg dah ada anak bsar ..smoga mreka mnjdi ank yg soleh dan solehah..amiin2 ya rabbal alamin..☺☺☺

22 Balas

aamiin....tahniah puan.. sy masih menghitung hari..doakan sy dan kandungan..semoga kita semua sentiasa dalam lindungan dan kasih sayang Allah..insyaAllah..aamiin

4y ago

Amiin2 ya rabbal alamin....☺

Selamat berpantang. Dan semoga anak membesar dengan sihat mommy. Mommynya pun cepat sihat dan kuat. Alhamdulillah. 😊

4y ago

Insha Allah amiin2 ya rabbal alamin..thx mommy2..😊😍

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang..doakan sy juga bulan 4 ni..

Alhamdulillah..selamat berpantang sis... Sy pn dlm pantang jgk...😍

Alhamdulillah semoga diberi kesihatan yang baik buat mommy dan baby

Taniah sis. Selamat berpantang. Make sure jaga diri ya.

Alhamdulillah tahniah mommy 😄 mesti teruja kan

Alhamdulillah syukur... selamat berpantang ya..

Amen..Tahniah sis 😊 selamat berpantang..

Congrats sis!!! Alhamdulillah..baby 2020 ye