Alhamdulillah rezki y ditunggu. Pengganti ank2 syurgaku.

Third baby. Moga allah melindungi zuriat ku drpd perkara2 y xelok. Aamin.. 😭 #3rd baby

Alhamdulillah rezki y ditunggu. Pengganti ank2 syurgaku.
18 Balas

alhamdulillah..jaga diri yaa🥰insyaAllah smoga puan dan ank dlm kndungan sntiasa dlm lndunganNya..aamiin

alhamdulillah tahniah sis..jaga diri n kandungan baik² semoga selalu dipermudahkan segala urusan

2y ago

Aminn ya rabb alamin.. Smga doa berbalik pd puan.. Di kurniakan zuriat soleh solehah aamin.. 🤲🤲🤲

Alhmadulillah.. tahniah puan. semoga dipermudahkan segala urusan. Amin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

2y ago

Terima ksih puan.. Semoga segalaa doa berbalik semula pd puan. Aamin.

moga dipermudahkan segala urusan puan...doakan Saya juga utk 2nd anak pulak...

2y ago

Aaamin.. Moga dikurniakan zuriat soleh solehah.aamin 🤲🤲

alhamdulillah.. moga kite semua dipermudahkan segala urusan.. aamiin

alhamdulillah. semoga kandungan baik2 saje dan selamat. aamiin3x

bestnyee 😍 tahniah sis..semoga dipermudahkan semua urusan 😍

2y ago

Terima kasih sis. Semoga doa sis pd sy kembali sis. Sy doakn sis dikurniakan zuriat penyejuk mata soleh dan solehah. Aaamin. 🤲

Aamiin..mg di permudahkan semuanya untuk dear.. Doa kan sy jga ye

2y ago

Terima kasih puan ats doanyaa. Sy doa puan dikurniakan zuriat soleh solehah penyejuk mata ibu dan ayhnya. Aamin🤲

tahniah sis.. jaga emosi dan jaga kesihatan 🥰🥰

Aamiin3 tahniah. semoga dipermudahkan segalanya

2y ago

Amin3.. Semoga doa berbalik pd sis jgk aminn ya rabb alamin. 💝