KIDS TERNO FOR SALE (please see comments for pictures and sizes) 100 PESOS EACH ♥️

15 Replies

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)❣️

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)💗

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)🧡

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)💙

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)💜

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)💘

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)💖

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)💝

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)🖤

KIDS TERNO SANDO (BOYS&GIRL) SMALL - AGES 1- 2 YRS OLD MEDIUM - AGES 3-4 YRS OLD LARGE - AGES 5-8 YRS OLD XLARGE - AGES 9-10 YRS OLD 100 PESOS EACH ORDER CUT OFF: FRIDAY ( SEPT. 25, 2020) DELIVERY DATE: SATURDAY ( SEPT. 26, 2020)💛