Birth rdy

Thanks tuhan .. Akhirnyee bersalin jgak .. 18.08.19 pde pukul 01.01 am ... baby boy 38 weeks 1day tanpa jahitan dkt Hospital sultanah aminah jb ... dengan berat 2.5kg .. ???? .. Yg lain mcm mn plak .. share2 sikit ??

61 Balas

Tahniah sis & selamat berpantang.. Ade tips ke bersalin tanpa jahitan?

Tahniah.. Sbb dpt lahir mlm tanpe ad doc/nurse practical/student 😂😂

5y ago

Mmg xde lh.. Biase siang waktu Ofis

alhamdulillah.. tahniah sis.,... untung laa xde jahit.. hihihi

Tahniah mummy! Selamat berpantang. Semoga ibu dan baby sihat

tahniah..sy tgh tgu ni..due 5/9 hr ni 38wk1d dh..huhu neves

Tahniah.. Share laa mcm mana bersalin tanpa jahitan?

Tahnia sis . Hehe mcm mna blh tnpa jahitan. 😯

Congratulations sis. Selamat berpantang yaa😘

Tahniah mommy...selamat berpantang yer... 🙂

Congratulations and Selamat Berpantang 😊