baby twins boy

Thanks God, Selamat melahirkan baby boy Syukur beranak normal Selamat berpantang dear self Nevan azel Nethan excel # single parent #first baby ? #new journey ??

baby twins boy
249 Balas

Aww cuties 😍😢 selamat berpantang mama. Itsok, you'll get thru this even you're single parent. You're strong women 😘 take care of you & babies more than other, dont be stress. Tumpang gembira tgk rezeki org lain dpt kembar 😍

Comelnya..suke bby twins nie..selamat berpantang..take care ya..ape2 pon congrats..welcome to the world of mothers..😄😄

Syukur Alhamdulillah...telah Selamat melahirkan.. Selamat berpantang. Doakan saya dapat baby boy ..aamiin

tahniah... boleh tau ada amalan apaw ke utk dpt twins... sy sdg usaha utk dptkn twins...

Alhamdulillahh..congrats sis! Selamat berpantang.. Bestnya dpt twin..teringin jugak nak dpt twin.. 🤗

Ya Allah comelnya.. Twin plk tuu 😍.. Tahniah sis selamat bersalin normal..selamat berpantang 😉

wahhh tahniahhh😍 eee geram btol tgk twins ni..btw take care yourself♥️comel je tgkk

Tahniah sis dpt twins boy... Klu mengandung twins boy, apa tanda2 yg ketara sis rasa...

Congratulations!! Doakan saya dapat twin juga untuk masa depan nanti. Now one boy dh 🤗

Congrats dear..same with me,but they already 11m..take care dear😘