baby twins boy

Thanks God, Selamat melahirkan baby boy Syukur beranak normal Selamat berpantang dear self Nevan azel Nethan excel # single parent #first baby ? #new journey ??

baby twins boy
249 Balas

Ya allah congrtssss sis 💕❤❤😍😍😍 selamat berpantang . Dont stresss ok

Congrate puan.. Bukan calang2 orang merasa mngandungkan twin.. Btw babies cute. ❤️

Tahniah😘wah best nya dpt baby twins doakn saya jg spya dpt baby twins mcm awak😘

Auchhh!!!! so cute laa dua2..!!Tahniah dear.. Selamat berpantang n take care ❤️

woww... congrats mum n daddy... twins😍😍..so cute.. selamat berpantang sis

Wow..tahniah sis .comel.smoga menjadi anak yg soleh..dan selamat berpantang sis

Tahniah... Mine pn twins boy... But skrg bru 26 weeks... Xsabar...,👶👶

Tahniah sis..doakan sya juga semoga dpt baby kembar cm sis💕

Wahhh.. Comelny bby twin... Tahniah sis. Selamat berpantang ❤️

Nak tnye sis bawak berapa helai baju baby ye masa dkt hospital😅