Sbb apa eh ??

Tgk najis dia mcm lendir, kadang okay kadang mcm ada lendir kadang beraknya mcm air. Tk tau apa yg tk ngam. Minum susu frisolac dari 6bulan. Skg dh 11bulan. Harini, 4 hari tgk tahinya mcm tk okay. Tk akan kalah dgn susu pulak. Pening memikirkan 😅 baby okay, tk meragam. Sihat alhamdulillah.

Sbb apa eh ??
2 Balas

Selain susu, tengok pemakanan anak pulak sebab anak dah mula makan. Apa yang anak makan dalam 4 hari ni?

takda makan apa² ke..mungkin sbb pemakanan ke..

3w ago

kalau dh 11bln jrgla sbb susu ke apa..biasa apa yg dia mkn tu reflek kat najis dia dh..