teringin

Tetiba teringin sangat makan meggi ramen samyang tu aduhhh ?? tapi disebabkan baru 11wk boleh ke makannya ?

34 Balas

sy pon trliur samyang dah lama..tpi x brni nk mkn 😂😂..skrg dh 32w

5y ago

hehehe..tkut sis..sbb tu x mkn lg 😂

Boleh mkn tp 3 sudu camtu dh la. Lepas teringin 😍 klau x teringt2

5y ago

Oh thankyou sis 😍

saya sis teringin makan asam2 sis tpi tak musim buah la pula😅

5y ago

saye duk dekat kampong sis susah nak ke bandar laki jarang nak pegi ke bandar

Bukan pedas ke? Kalau teringin sangat makan 1 sudu cukup la😅

5y ago

Mmg pedas tapi mcm tak sanggup nak pedihkan ulu hati 🤣

Bru smlm mkn...sy ltak skit je prencahnye...sy dh 16week...

5y ago

X Ada ape2..tp tngok bdn gak..sy mmg kuat mkn pdas...buat2 rasa je lh..

Ada kwn keguguran makan tu.. So better jgn skrg ni.. Ye..

5y ago

Ok sis tq yee

Doc ckp jgn zalimi anak dgn memakan mknan xberkhasiat..

5y ago

Tulaa dah pikir beratus kali ni semoga tak makan laa.

Kalau tak tahan pedas..bahaya juga untuk kandungan

5y ago

Tulaa ni dh morning sickness terukk terus lupa pasal meggi hahaha

Sy makan yg cabonara tu kurg sikit pedas.

5y ago

saya mkn maggi kari pn bole kne appendik , xpenah cube ramen😂 seriau , kalau awak da biasa mkn before preggy , makan jelaaa , kalau tak biasa mkn, tetibe mkn .. kene tgok kekuatan perot lah

Makan sis utk rasa okay kot sis

5y ago

Makan sikit kan hehehe tq sis