Pedih ulu hati

Teruknyaa pedih ulu hati dah 22 minggu.. malam susah tidoo 🤧🤮😭😭ada apa2 tips ke utk pedih ulu hati ni 😞

4 Balas

Gaviscon..pnh kene tahan jap dlu..doc suggest pasni stdby uma gaviscon..sakit terus minum..tp elak la minyak2 pedas2..mkn y sihat..insha Allah bkurang..

sye pergi jumpa doc pakar,die bagi ubat gastrik,bile mkn rasa lega sbb die berangin sjuk jea jadi kurg pedih ulu hati,sbb melibatkan gastrik juga,,,

same sye da smggu lebih.. pedih ulu hati.. nk mkn ppe ubt xberani.. sye bnyk mkn gula2 mint bg lega sikit

Gaviscon