teruskan atau....

Terpaksa memilih salah seorang dr 2 insan yg amat sy syg.Utk pengetahuan beza salah seorang dr mereka dgn sy amat ketara iaitu 20 tahun manakala seorang lagi cuma 8 tahun.Dlm masa yg sama sy sudah telanjur dgn salah seorang drpd mereka.

2 Balas

pilih mana yang terbaik...ages is just a number..Yang muda pula tak semestinya Belum matang...😉

Obviously, yg terlanjur la. tak rasa bersalah ke dgn seorang lg yg taktau apa2 psl apa yg you dah buat ni?

5y ago

inilah masalah skrg nie.