Boleh ke mkn samyang?

Teringin sangat nk mkn samyang yg ni .. boleh ke utk trimester pertama 🥺#ingintahu

Boleh ke mkn samyang?
13 Balas

sy pernah mkn samyam yg bungkusan hitam tu masa 1st trimester.. sb slera nk mkn maggi je boleh katakan seminggu dlm 3x sy mkn maggi sb mulut ni nk mkn masin2.. alhamdulillah xda pape.. klau teringin try la sikit tgk penerimaan badan kita mcm mana.. bila slera mkn dh ada balik counter dgn mknan sihat mcm sayuran n buahan pulak ye mommy..stop mkn mkanan yg mcm ni.. nak2 bila bby dh masuk 2nd trimester bila mana bby dh start ambil khasiat drp pemakanan mommy

2y ago

Okey ... terima kasih mommy 🥰🥰🥰