Roti hup seng rendam air teh

Hi mommies semua. Nak mintak pendapat, bolehtak kalau pregnant 25 minggu makan roti hup seng rendam dengan air teh? Teringin sangat. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

10 Balas

boleh sis.. sy mengandung mengidam makan biskut celup teh tarik.. hari hari sis.. sehari tu 3-4 kali mkn mcm tu.. dari awal mengandung smpai bersalin.. alhamdulillah xde kencing manis atau masalah lain.. cuma puan kena alert lah kalau ade kencing manis atau apa apa masalah kesihatan.. kalau sihat xde masalah..

Saya makan je masa mengandung, sebab itu yang tekak boleh terima selain roti cecah air teh panas/milo. Benda lain pandang pun tak selera.

Hi, boleh je. Tp jgn selalu dan jgn banyak sgt sbb air teh kan manis. Saya pun kadang makan mcm ni utk minum petang. Sedap kan 😊

makan je sis kalau dah teringin sgt.. tp sy mkn biskut time pregnant jd pedih ulu hati.. roti ok pulak.. hehe..

biskut hup seng sedap 🤤 kena plak air panas2- teh ikut badan juga, kadang ada yang berangin ☺️

preggy 29months, igtkan sy sorang je teringin, 😂😂.. tp sy suka dgn greentea kosong~

Boleh je. Sy ada GDM. mkn 3 keping cicah dgn susu. 😋

owh baru tahu hup seng ada keluarkan roti,ingt biskut je

boleh je. tp klo boleh, teh tu jgn manis sgt😊

boleh je