first pregnant

Teringin sangat nak makan manggi samyang ramen hot spicy tu...saya pregnant baru 11week...apa pendapat awak semua??boleh leleh air liur teringat manggi samyang tu?

2 Balas

Kalau rasa ngam dgn perut awk, boleh je nak makan. Kena kurangkan perencah. Makan sesuap dua je. Pastu minum air banyak2.

4y ago

🤗

Saya makan je, sya sudah tanya doktor.. Doktor kata boleh cuma jangan selalu makan.. Tiada halangan sis

4y ago

Yaka.. alhamdulillah dpt juga saya nak makn mmg teringin sgt...sblum pregnant mmg sya dok makn..🤤