nak makan samyangg??

Teringin btul nk makan samyang . Huhu sblm disahkan hamil tahun lepas . Tak tahu pun diri tgh pregnant dah 5w masa tu , wktu tu gi mYdin siap beli meggi dgn samyang?nk mkn . Bila dh dpt tahu diri tgh pregnnt smpai sekarang samyang tu ade je tak terusik kt dapur . Haish .. Stiap kali ke dapur , dok peratii jee je samyang tu .. Geramm je rasa nak makan. . Tpi bahaya pedas2 ni .. Sian baby dlm perut . Huu??tahan jelAr nk makann

1 Balas

sy ade mkn masa 1st trimester.. teringin sgt nk mkn.. 😅 nasib ok xde pape..