Masuk hospital nak kena bawa spare susu formula baby ke?

Tengah siap2 beg utk ke hospital, kita kena bawa spare susu formula ke utk baby in case susu badan lambat keluar? #ingintahu #firstmom

5 Balas

kalau bersalin gov, dorang mmg larang bawak susu tepung sbb hosp gov yg hosp yg menyokong sepenuhnya penyusuan susu badan. sbb masa saya check in hosp nk bersalin anak first, nurse tnya awal2 ada bawak susu tepung ke ? kalau ada dorang sruh kluarkan bg husb bawak balik.