Inquiry about vaccination for pregnant mommy

Hi team I have an inquiry. I just found out that I’m 5 weeks pregnant today. However I suppose to go for my vaccination on 15th sept 21 for Astra zeneca. Is it okay to take it or should I postpone? Thank you so much #advicepls #1stimemom

1 Balas

Awak kena jumpa doktor dulu. Saya pergi klinik swasta dulu untuk scan, then awak sekali mintak advice doktor for vaccine or supplement. Macam saya kena extend, 😊

3y ago

Baik sis. Tq atas pencerahan. Sbb sy dah complete 1st dose AZ hri tu.