Minum coffee

Td sy minum coffee sbb tringin dlm seteguk dua mcm tu...pstu skg jntung sy tetiba berdebar effect ke kt baby dlm kndungan..adoi risau plk pdhl xmnum byak pn td #22w #firstbaby

4 Balas

Caffeine boleh sebabkan palpitation or jantung laju so maybe sbb tu.. Tp based on statement dr maiza still can consume esp for coffee lover..

Boleh je minum coffee tp jgn byk sgt dlm sehari. Ada limit, sy tk igt berapa. Tp plg basic 1 cawan sehari

Sy hari2 mnum kopi 😅 mgkin sis xbiasa kot.. Atau cuba tgk kopi apa.. Tkut mnum yg jenis kopi kuat

kalau ikut bdn sy mmg akan jd mcm tu bila berbulan2 dah x minum kopi