37w 1 day kepala baby masuk laluan

Tca harini , alhamdulillah ikut semua tips mommy2 bagi untuk baby masuk laluan..kepala dah masuk laluan dh..happy sgt, tggu nak bersalin aje . . .mommy2 doakan Sy dan baby ye..lagi bberapa hari je lagi.. #firstbaby #shazamjunior

37w 1 day kepala baby masuk laluan
12 Balas

Aminn. Moga dipermudahkan mommy. Slmt mjdi malaikat dunia buat si comel. Moga dipermudahkan mjd ibu yg solehah dunia smpai syurga♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Semoga dpermudahkn urusan bersalin utk ibu dan baby nnti🤲🤲🤲☺️

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dengan selamat ...Aamiin ...☺️

semoga dipermudahkan ye urusan nya mommy2x sekalian...

Semoga dipermudahkan segala urusan mommy and baby 🥰

3y ago

amin.terima kasih mommy🌺🌺

Semoga Allah permudah segala urusan ibu dan baby 🤲

3y ago

sama-sama mommy. 🥰

mcm mne kita nk thu baby kita dah msok laluan???

3y ago

sy scan tadi mommy...tpi 2 mggu lps tca xmasuk lagi..sy start jalan setiap pagi kat kawasan perumahan ni, sy byk mencangkung, duduk rerama, pujuk2 baby, duduk mnghadap blakang krusi bgi mngngkang kaki tu...tu jela sy bt ..hihi

Semoga dipermudahka... Aammiin 🤲

Semoga dipermudahkan segalanya

boleh bg tips? sy dh 36w